e hënë, 6 prill 2009

Falska anklagelser av Stina Morian mot SDmedlemmar

Stina Morian anklagar flertalet av Sverigedemokraternas medlemmar för att uttrycka sig rasistiskt i Allehanda.se. http://allehanda.se/opinion/ledaretalib/1.919616

Hon skriver bland annat följande: "I går avslöjade radioprogrammet Kaliber att flertalet medlemmar i Sverigedemokraterna uttrycker sig rasistiskt när de tror att ingen utomstående hör."

I och med detta anklagar hon flera tusen medlemmar i Sverigedemokraterna för att ha begått brottsliga handlingar. Hon hämtar sitt påstående från Kaliber där ett fåtal Sverigedemokrater uttalat sig mer eller mindre olämpligt inför dold mikrofon. Det är en avsevärd skillnad att uttrycka sig olämpligt och att sprida rasism. Det senare är enligt svensk lag ett lagbrott. Nu mailade jag till Stina Morian där jag kräver att hon lägger fram bevis för sitt påstående. jag föreslår att hon börjar med mig som medlem i Sverigedemokraterna.
Bloggen kommer framöver att publicera mailväxlingen om hon nu svarar på mailet.

Bloggen kan även avslöja att samma Stina Morian gjort sig skyldig till dataintrång i socialdemokraternas datanät våren 1999. Stina Morian hette då Stina Andersson och var förbundsombudsman i Folkpartiets ungdomsförbund, Luf. Hennes bortförklaring var ganska besynnerlig, hon påstod nämligen att hon ville få reda på Göran Perssons färdplan för att utklädd till kyckling följa statsministern på valturnen!!!

Det var SvD och Expressen(http://www.expressen.se/nyheter/1.412857/fp-gjorde-dataintrang-infor-eu-valet) som skrev om dessa märkliga turer.

3 komente:

Britt tha...

Glad påsk på er!

Göran olsson tha...

Glad Påsk.

Anonim tha...

Hade hon tänkt att leka påskharen med Göran Persson eller är detta med kycklingdräkt något perverst beetende av henne?