e enjte, 19 mars 2009

Ytterligare en skogstokig sosse
Socialdemokraten Toni Lappalainen från Skänninge har på sin S-blogg lagt upp en nidbild av Thoralf Alfsson SD Kalmar.

Socialdemokraterna verkar ha hur många stolpskott som helst i sina led. Den ena värre än den andre. Lappalainen lyckades inte så bra med sina argument så därför tar han till otroligt barnsliga försök till att smustskasta Thoralf som är en väldigt sympatisk och kunnig företrädare för SD. Sossarna måste verkligen vara desperata när deras argument raseras så grundligt av SD.
En anmälan skickas förhoppningsvis in mot denne hatiske sosse.

4 komente:

Anonim tha...

Hej Göran

Konstigt att moderator låter dem lägga ut vad som helst. Detta kan väl knappast gynna Socialdemokraterna?

Göran olsson tha...

Det är bra att vanligt folk får se vilka företrädare de röstat in för S.

Det som är lite ironiskt är att just denne sosse har regler för kommentarer där man säger att inget olagligt eller kränkande etc. publiceras.

Men det är tydligen andra regler som gäller för sossar.

Mvh Göran

Anonim tha...

Jag kan inte låta bli att reta upp honom på hans egna sandlådenivå. Finns nog de som känner igen denne toksosse när han kunde antas vara svartklädd med huva i Vellinge 2008. Någon råkade hamna på bild där när denne greps utav polis ;)

Anonim tha...

Tänk en äkta sosse i full utrustning , min första tanke var att denna tokiga man kan vara i politiken , på namnet kan man tro att detta är finländare , men de brukar ha betydligt mer vett än denne man , att sedan se det är en Kalmaridit gör att jag lider . Flytta på på honom snarast , ta även bort honom från en annars bra sida . Gråben