e mërkurë, 17 dhjetor 2008

Kenny Hjälte ingen hjälte

Under SSUs storkonferens nyligen på Bommersvik togs frågan upp hur de ska bemöta Sverigedemokraterna i debatter.

Givetvis var de tvungna att ta in en föreläsare från antidemokratiska EXPO. Kenny Hjälte från EXPO förklarade att först hade man som strategi att tiga ihjäl Sd men eftersom det inte fungerat så vet man inte hur man ska agera nuförtiden.

Hjälten från EXPO kom med en massa påståenden som verkade ovanligt motsägelsfulla även för att komma från denna profithungrande sekt. Större debatter som sänds i TV menade han var knivigare att vinna eftersom det oftast är mera slipade personer som deltar från Sd.

Sedan visar herr Hjälte sitt riktiga ansikte genom att säga att Sds lokala företrädare "som ofta är som intelligensens svarta hål" och belönas genast med applåder av publiken.

Är det inte så att alla partier har ett toppskikt som är mest kunniga och det är dessa personer som sitter i regeringen eller är talesmän för partiets riksfrågor medans lokala företrädare är mest insatta i lokala frågor. Det glömmer Hjälte eller så är han inte vidare påläst.
Att EXPO inte är några politiker har nog alla förstått men att de är elitiska sektmedlemmar med en unken människosyn vet tydligen inte alla. Att utmåla vanliga lokala företrädare för ett demokratiskt parti som intelligensens svarta hål är endast ett bevis på vänsterns facistiska syn på folkdemokratin.

3 komente:

Anonim tha...

Undrar hur många sådana "Hjältar" socialdemokraterna engagerat? Finns de även i andra skolor månntro? Applåderna tyder på att indoktrineringen redan är grundlagd.

Anonim tha...

Det där är maktens arrogans som sprids bland de eltistiska nickedockorna som brukar betecknas flumvänstern. Däri måste ju dagens företrädare för sossarna också medräknas. Det självgoda sättet att debattera må vara skrattretande. Bland vänsterns fotfolk och väljare som de uppträder på bloggar på debattsajter och överhuvudtaget på internet är några specifika drag speciellt utmärkande för vänstervridna individer:

*SJÄLVGODHET till bristningsgränsen,
blir lätt "kränkt" i andras ställe och har som regel väldigt höga tankar om sin egen viktiga betydelse.

*AVSLAPPAT FÖRHÅLLANDE TILL SANNINGEN. Till exempel att "sverigedemokrater skulle vara mer brottsbelastade än sina politiska konkurrenter".

Till och med Expo erkänner att det är en lögn.

Sanningen är att Sd har bland de mest laglydiga representanterna av samtliga partier, ungefär hälften mot andra partiers brottsbelastning. Antalet lögner mot Sd är oräkneligt.
Det komiska är att skvallerblaskor som Expo citeras i annan media. Trots att deras trovärdighet är totalt kasserad och bortsopad.

UncleBob

Göran olsson tha...

Expos enda syfte är att tjäna pengar. De är en odemokratisk bedräglig sammanslutning som borde åtalas och dömas för bedrägeri, men tyvärr är lagen tandlös mot sådana här avarter.

Men ju mer man väljer att smutskasta Sd,desto mer växer symapatin för Sd så man kan verkliga säga att Expo och flera andra vänsterextrema gangstersammanslutningar skjuter sig rejält i foten.

I de skolor som har och tänker anlita Expo växer Sds stöd.