e martë, 12 gusht 2008

Avslutning av Norrlandsturnén


Vi ankom Östersund på torsdagskvällen där vi träffade Ronnie Karlsson ordförande Sd Jämtland/Härjedalen och Sven-Olof Sällström Partistyrelsen. Olle Larsson kommunfullmäktigeledamot och motionär på RÅ från Härjedalen tillslöt på fredagsmorgon.

På fredag förmiddag bjöds vi på kaffe hemma hos en medlem ,vi fick även höra om Pettersen-Berger den berömda kompositören som levt och verkat i Östersund. Ett par smakprov av hans musik blev framfört av denne medlem som imponerade djupt på oss med sina färdigheter.

När vi kom till torgmötesplatsen och började sätta upp utrustningen hade en liten förvirrad klick av vänsterextrema ungdomar samlats för att försöka störa torgmötet.

Återigen samma trashankar med otvättat hår och trasiga kläder. Observera att man ser på bilder hur få dessa pajasar är, men ändå lyfter reportrarna fram dessa få vinddrivna existenser att vara representiva för Norrlänningarna. Det visar på medias enögda och patetiska bild av verkligheten. Ingen av medierna tog upp Sverigedemokraternas politik seriöst utan försökte hela tiden desperat att undanhålla läsarna Sds politik. Men tack vare den mediala uppmärksamhet vi fått så är jag säker på att medlemmsantalet kommer att stiga kraftigt uppåt och att vi står inför ett genombrott även i Norr.

Sven-Olov Sällström hälsade välkomna sedan tog Björn och Eric över. Kent och Sven-Olov talade om EU och dess konsekvenser det kommer att få för Sverige med bland annat uranfyndigheterna vi har i Sverige. Olle Larsson talade sedan om rätten till fiske och jaktmarker för alla. Jag och Björn talade om det svenska försvaret. Jag nämnde att allmän värnplikt borde vara viktigt speciellt för dessa motdemonstranter då de kanske kunnat lära sig respekt för andra och vanligt hyfs.

Vanliga Östersundsbor stannade upp och lyssnade en del gav till och med demonstranterna fingret demonstrativt.

I och med detta möte avslutades Sverigedemokraternas Norrlandsturné 2008.

Bloggen vill rikta ett stort tack till alla Sd medlemmar och sympatisörer vi fått chansen att träffa och lära känna under denna veckan. Stort tack också för all gästvänlighet.
Tar gärna chansen att återkomma framöver om jag får chansen.

Nuk ka komente: