e martë, 27 nëntor 2007

Sverigedemokraterna ett folkets parti

Att SD har stöd bland vanligt folk oroar fackpampar och sossepåvar. Deras desperata hetsjakt mot sverigedemokrater förstår man lätt när man inser att socialdemokraterna håller på att förlora rollen som den vanlige svenskens parti till sverigedemokraterna. Detta vet de helt klart och agerar då helt demokratividrigt med personangrepp och hetsjakter på förtroendevalda sverigedemokrater ute på arbetsplatser och privat. Deras hjälptrupper inom yttersta vänstern agerar likt SS gjorde under andra världskriget och står för det nakna våldet.

Allt under sossarnas tysta samtycke. Men de underskattar svensken ty fler och fler får upp ögonen för de etablerades odemokratiska behandling av folkvalda sverigedemokrater. Konstigt att facket som själva säger sig vara emot diskriminering och orättvisor hemfaller åt denna hetsjakt på vanliga svenskar. Det visar på en skrämmande saknad av respekt för andras åsikter.
Deras fina ord om medmänsklighet är bara tomma fraser och faller platt till golvet.
Fackförbunden är viktiga för arbetare och behövs för att stoppa lönedumpning. Sverigedemokraterna tror på ett starkt fack som är till gagn för sina medlemmar opolitiskt.
Men de ska inte bedriva politisk terror mot medlemmar.

Anledningen till detta genmäle finns på:

http://www.aftonbladet.se/debatt/lottagroning/article1339165.ab

1 koment:

Anonim tha...

Du har så rätt Göran.
Sverigedemokraterna är ett folkets parti.

Såg dig på tv från ett seminarium i Karlstad. Där sade de att du är en folkets man.
Jag håller med på det.