e premte, 23 nëntor 2007

Förvirrade vänsterkalkoner

I morgon lördag 24 november utropas en köp fri dag .
Där man uppmanas alla att inte konsumera något denna dag. Detta skulle vara för solidaritet med uländer anser vänstern i Sverige och tänker anordna aktiviteter under lördagen. Men de har nog inte tänkt till ordentligt som vanligt. Tror de verkligen att u-länderna skulle få det bättre om vi inte shoppar en dag?
Naivt så det förslår. Inser de inte heller att detta kommer från USA som ju vänstern avskyr så mycket.
Bättre är väl att man skänker pengar till de som samlar in pengar på stan till behövande när man är ute och shoppar.

Det är ju dagen efter Thanksgiving Day som amerikanerna firar med kalkon bland annat och är till minne över de som koloniserade Amerika.
Men vänstern har ju aldrig varit logisk så det är föga förvånande att man utför aktiviteter som man inte har en aning om vad de står för.
Likt kluckande kalkoner följer dessa lättlurade vänstermänniskor villigt med i allehanda idiotupptåg.
Att man kunde ha en eller flera dagar om året där affärer vore stängda är inte dumt ty då kunde även affärspersonal få helledigt. Vi behöver inte handla dygnet runt eftersom det går att planera. Men detta jippo har ingenting med den saken att göra utan är enbart ett i raden av kalkonprojekt lanserade av förvirrade vänstermänniskor.
Jag tänker däremot fira Köp någonting-dagen som kommer från The Black Friday vilken är inledningen på julhandeln. Få se om jag finner några julklappar imorgon. Kanske jag köper och tillreder en kalkon.
Black Friday is the day after Thanksgiving in the United States, where it is the beginning of the traditional Christmas shopping season.
Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(shopping)

Nuk ka komente: