e mërkurë, 21 nëntor 2007

SFI=rasister

I Eskiltuna ordnades val för eleverna på SFI och när man upptäckte att några röstat på Sverigedemokraterna utbröt tydligen panik hos de politiskt korrekta lärarna och personal. Så här säger en av personalen upprört:

"Sverigedemokraterna fick tre röster av eleverna på den yrkesinriktade delen av sfi.
- Vi tror att de har läst fel på valsedlarna, säger Eva Lindell. De hade måndagens diskussioner med politiker som utgångspunkt.
-


Sedan ordnades kurser och manipuleringar av invandrarna som "råkat rösta emot dessa självgoda översittarna till politiskt korrekta.

Inte svårt att gissa partibeteckningen på de lärarna. Det är inte bara demokratiskt fel utan visar även på en fruktansvärd människosyn eftersom man verkar tro att invandrare inte vet sitt bästa. Rasism brukar sådant kallas.

2 komente:

Jorma tha...

Det är rätt och slätt ren Von Orben mentalitet som körs utav PK-maffian. Kommer lägga till dig på min blogg. Skulle gjort det för länge sedan, men har haft svårt att få tummen ur. Blir ju mycket att skriva om i dessa osvenska tider *ler*.

mvh Jorma

Göran olsson tha...

Tack Jorma.

Det märks mer och mer att svensken börjat få av sig skygglapparna. Alla mail och telefonsamtal från sympatisörer ökar hela tiden.

Gott att vårat jobb ger resultat.