e mërkurë, 24 tetor 2007

Stöd USAs kamp mot terrorismen!Att USA slåss för våran västerländska frihet verkar många lätt glömma. Det är alltid lätt att kritisera USA men de försöker göra nåt i alla fall.

Enda metoden dessa terrorister förstår är våldets. Deras våldsförhärligande tro gör att de inte är förenliga med västerlandets värderingar, där vi ser kvinnan som jämlik och vi tror på yttrandefrihet och åsiktsfrihet.
Får de ännu mera fäste i västvärlden kommer våran frihet att försvinna. Därför borde vi följa USAs exempel och börja försvara oss och våra värderingar. Tro inte för en enda sekund att terroristerna skonar oss bara för att vi släpper in dem och välkommnar dem i Sverige. Den dagen de fått fotfäste här lär vi ångra att vi inte följde USAs exempel. Kom ihåg att fienden finns redan här. Imorgon kan det redan vara försent för våran livsstil.
Vårat land bygger på en kristen demokratisk grund. Låt Sverige förbli så.

2 komente:

Anonim tha...

Det är inte så konstigt att Sverige blivit skonade från terrorister. De är ju välkomnade av politikerna i regeringen.

Fy faen för ett sådant landsförräderi!!

Anonim tha...

Frågan är väl vem som egentligen är terrorist. Det talas ju ganska lite om statsterrorism, den terror som är allra mest utbredd och som sätter människor i skräck i hela länder. "Kriget mot terrorismen" har varit en dålig anledning till att starta krig, erövra och slå sönder hela länder. Tror du inte att USA är ute efter Iraks olja? Det tror jag, och jag tycker det är dags att stoppa USA:s rasistiska krig. Jag tycker att du borde ändra din åsikt, för onormal är den som inte kan göra det.