e mërkurë, 24 tetor 2007

Kommunkonferens i Halmstad

Deltog i helgen på Sds kommunkonferens i Getinge. Det blev mycket kommunpolitik debatterat under två dagar så det märktes att det var efterlängtat. På lördagen slutade inte konferensen förrän vid midnatt och återupptogs sedan på söndagsmorgonen kl. 10.

Mitt yrkande inom utskottet för äldre och handikappomsorgen på "sprinkler inom alla äldreboenden" blev antaget och flera justeringar gjordes i de kommunpolitiska programmen , men i huvudsak var det ett väldigt bra förslag som hade lagts. det verkade som alla var nöjda med att de fått chansen att debattera och komma med förslag på ändringar och tilllägg. Vi var alla överens över att detta styrker oss i vårat kommunala arbete. Vi har nu en kraftigare grund att stå på i kommunerna.

Det hade aviserats om demostrationer från vänsterns sida med det blev en väldigt liten förvirrad klick som hade samlats det var ca 13 personer som tappert försökte få till plakat och talkörer. De märktes inte nåt inne på konferansen. Inte heller hade Getingeborna hörsammat deras kallelse om att mangrant gå ut ur husen för att demonstrera mot SD. Så dessa unga vänstersypatisörer hade gjort resan till Getinge förgäves. De uppgav senare i en tidning att det var busspriset på 51 kronor som avskräckte många.
Stackars vänsterungdomar som inte har råd att åka och skandera utanför SDs möten. Måhända de senaste avslöjanden av medlemsfusk inom de politiska ungdomsförbunden dränerat dessa på skattepengar.

Många Getingebor höll med SDs politik och gav spontana uppskattningar till flera av SDs ledamöter.

Polisen gjorde ett otroligt bra arbete och ska ha ett stort tack. Även de funktionärer som fixade maten och skötte konferensen ska ha en stor eloge.

Nuk ka komente: