e mërkurë, 6 qershor 2007

Sveriges Nationaldag


I dag firar vi Sveriges Nationaldag och vi är lediga.
Det tog lång tid innan man genomförde detta. Troligtvis var det eftersom man behövde stämma i bäcken så att säga. Svenska folket började försiktigt vakna och inse att de varit lurade av politikerna som smygvägen lett landet in i en mångkulturell mardröm. Fler och fler började känna sig stolta över sina fäder och sitt land. Då insåg politikerna att de måste ta iniativet så inte svensken blev för Nationell. Och samtidigt som man införde nationaldagsfirandet skulle tonvikten läggas på "De nya svenskarna".
Men jag tror politikerna och mångkultursförespråkarna högg sig rejält i foten. För folk genomskådar snabbt sådana billiga tricks.

Se bara på vårat grannland i väster där har de ända sedan befrielsen fått lov att hylla sitt land fast det har blivit mera inskränkt där också men, inte på långa vägar såsom i Sverige.

Personligen ser jag midsommarafton som en mera riktig Nationaldag men man ska inte klaga en sådan här underbar dag,
Jag vill önska alla nationella svenskar en riktigt trevlig Nationaldag och passa på att få känna stolthet över sitt fädernsland. Förhoppningsvis alla andra dagar också i framtiden när SD kommer in i riksdagen.

Nuk ka komente: