e hënë, 11 qershor 2007

Röstade på "fel parti " blev portad på vårdhem i England

Inte ens i England slipper man repressalier om man röstar på ”fel parti”.
I den brittiska staden Chelmsey Wood blev den 73-årige Roy Beasley bosatt sedan 35 år portförbjuden från vårdhemmet Wagon Lane Day Centre Solihull. Anledningen till detta var att han erkänt att han röstat på BNP i kommunvalet förra året. Att han gått där i 16 år efter att drabbats av en stroke togs ingen hänsyn till. Föreståndaren meddelade helt sonika att han inte längre var välkommen på kommunens fastighet och att han var portad för livstid.

Beasly vars far slogs för England vid slaget om Somme och Beasly själv tjänat landets arme i 5 år. Är det fel att vara stolt över sitt land ? frågar han.

British National Party har 55 platser i olika kommuner över hela England. Det är ”Bovens tidning nr 59” som berättar om det.

Vi känner tyvärr igen metoderna från Sverige. Vad blir nästa steg? Att man blir vräkt om man röstat ”fel” och bor i allmännyttan? Våran yttrandefrihet inskränks mer och mer i och med politikernas vansinniga införande av det mångkulturella samhället där vi ska likt offerlamm gå snällt och lydigt till våran egen undergång.

Nuk ka komente: