e shtunë, 16 qershor 2007

Karl för sin hatt (keps)?

En 20 årige miljöpartist i Eskiltuna beklagar sig och känner sig så kränkt för att han fick en tillsägelse att ta av sig kepsen inomhus på ett möte i miljönämnden.

Han blev så kränkt att han satt och tjurade utanför lokalen under mötet, sedan gick han upp i talarstolen och anklagade moderaterna i första hand för att de givit sig på honom för att han var ung och invandrare. I media gråter han ut ordenligt och hävdar att det är en mänsklig rättighet att bära keps inomhus,

Hur långt ska detta gnällande om att bli kränkt och dra snyftvalser så fort någon inte kan acceptera vanlig hyfs. Det är ganska naturligt att man uppträder enligt vanligt sunt bondförnuft i fullmäktige. Om han vill gå med keps inomhus kan han göra det på andra platser men någon sorts hänsyn bör man visa då man uppträder på fullmäktigemöten och sammanträden. Vad blir nästa steg? Nudister i riksdagen?

Det som är mest upprörande med sådana här pajaskonster är att de skriker rasist så fort nån påpekar vad som är skick och fason. Han med flera spelar skickligt på rasistkortet och media hänger snabbt på. Det är ett hån mot de många kvinnor och män som verkligen blir kränkta genom misshandel och rån.

Han meddelar också att trots detta "hemska" tänker han fortsätta inom politiken!

1 koment:

Anonim tha...

Verkar riktigt synd ut om den killen. Tur att pressen låter honom få snyfta ut.