e premte, 5 qershor 2009

Skyltar här och där

Idag satte vi upp massa skyltar över hela Forshaga kommun helt i rätt tid enligt SD Forshagas välorganiserade EU kampanjplan som återigen visar sig välordnad och välsmord i sitt maskineri.

Men utan alla ni som jobbar ihärdigt för SD i Forshaga skulle vi inte ha kunnat åstadkomma dessa bra resultat som kännertecknar SD Forshaga. Jag känner mig stolt att få äran att få sitta som ordförande i Forshaga och att ni visat mig erat förtroende. Så ett stort tack till mina kollegor i SD Forshaga för eran insats i EU valet.

Idag var vi ute på skyltuppsättningskampanj........ Visst blev det lite väl långt där på slutkanten så därför tänkte jag delge er mina tankar när jag var med och satte upp skyltar.

Hasse Alfredsson och salige Tage Danielsson hade en Lindemandialog som handlade om en Skyltmålare som hade ett litet fel nämligen: han var ordblind och på hans skylt stod det Syltmålare fast han var Skyltmålare till yrket men livet gick sin gilla gång och staden där skyltmålare lindeman hade sin försörjning levde sitt lugna liv och lindemans små fadäser gick befolkningen lugnt förbi men ordningen skulle snart hotas eftersom herr lindeman hade fått ett ganska fett kontrakt med Sveriges radio och tv där man anlitat lindeman till att göra nägra skyltar för ett barnprogram. Nu dyker problemen upp för den lilla staden och vår käre skyltmålare SVT vill nämligen ha en skylt där namnen KNOLL och TOTT ska finnas med och nu ändar denna historia i fullständigt kaos. Lindeman får sparken och den lilla staden går under.

Vad kan vi då lära oss av denna lilla historia. Jo nämligen att: Släpp absolut inte inte in sådana som KNOLL och TOTT eller för den delen figurer X och Y om ni vill ha erat lilla härliga stad kvar. där var väl sensmoralen i detta inlägget.

Men nog med detta dravlet. Nu får ni Ta mig F.. ta och gå och rösta i EU valet och rösta då på SD.

3 komente:

Anonim tha...

Bra jobbat. Valmyndigheten visar att Forshaga låg 100 procent över riksresultatet för Sd 2004. Det lokala markarbetet GÖR skillnad!

Bengt tha...

Har inte sett några skyltar varken i Karlstad eller Kil. Är Forshaga de enda som sätter upp?

Göran olsson tha...

Hej Bengt. Jag vet faktiskt inte hur de tänkt sig i de andra kommuner. Ingen av oss är med i distriktstyrelsen så vi vet ingenting.

SD Forshaga fick ordna sina affischer själva som vanligt.
Men vi är rätt vana eftersom vi nog har sätt upp ett rätt så stort antal under senaste åren. 2006 till exempel hade vi skylttillverkning på löpande band och skyltar bytes ut så fort de rycktes upp eller sparkades ned. Vi hade patruller ute som bevakade och slog larm när nån skylt var sabbad.