e hënë, 15 qershor 2009

Politiskt korrekt mat-tidning

Den politiska korrektheten breder ut sig till och med i mattidningar såsom Ica-kuriren. I nummer 23 fanns en artikel med om nationaldagen 6 juni där man räknade upp 9 punkter som argument att fira nationaldagen. Under punkt 4 "Reko smältdegel" fanns nog det mest komiktragiska argumentet:

"Att Sverige är ett reko land bevisas av den generösa flyktingpolitiken och viljan att sträcka ut en hjälpande hand. Sveriges rykte som fristad för jordens allra mest förföljda och otursdrabbade människor är nästan oöverträffat.
På bara någon generation har den svenska demografin förändrats fullständigt, och förvandlat ett av världens mest homogena länder till en smältdegel med 13 % utlandsfödda. Och det utan några motsättningar att tala om. Det är både häpnadsväckande och hoppfullt."Inga motsättningar att tala om? Har redaktionen aldrig sett på tv eller läst tidningar från Rosengård och liknande ställen? De svenskar som bor där håller knappast med. Häpnadsväckande är i alla fall det otroliga hyckleriet man ägnar sig åt.

4 komente:

Bengt tha...

Ja och bara på en generation har Sverige gått från ett av världens mest välmående länder till ett u-land men en havrerad sjukvård mm.

Britt tha...

Någon behagar skämta,väl?

Göran olsson tha...
Komenti u hoq nga autori.
Göran olsson tha...

Tyvärr har verkligheten blivit sådan. Massinvandringen skall till varje pris skönmålas och dess avigsidor får inte nämnas alls.

Trevlig midsommar
önskar Göran