e martë, 5 maj 2009

EU kampanjen kickar igång i ForshagaSD Forshaga landsätter nu i dagarna sin EU kampanj efter att ha emottagit valmaterial som ska fördelas ut i kommunen. Torgmötestillstånd och annonser är också färdiga.

När det gäller kandidaterna så är det starka kort allihopa.

Sven-Olof Sällström. En kompetent Jämtlänning med kunskaper i mineraler mm.
Margareta Sandstedt. Kunnig på mjuka frågor och är från Gästrikland
Per-Arne Walberg. Kan natur och skogsfrågor bördig från Småland
Mikael Jansson. Lång erfarenhet av SDs politik och föregående partiledare från 1995 till 2005. Verksam i Göteborg. Även känd för internationella kontakter.
Carina Herrsted.Skåne. Gjort ett formidabelt arbete i Landskrona.
Kent Ekeroth.Skåne. En kunnig och kompetent person som verkligen satt sig in i EU politiken. En bra talare och driftig politiker.
Olle Larsson Härjedalen. Kunnig och med ett starkt patos för rättvisa.
Anita Mattson Dalarna. Kunnig och med skinn på näsan.
Sten Andersson. Malmös starke man och före detta riksdagsledamot för moderaterna.
Anna Hagwall Dalarna. En stark kvinna och erfaren samt internationella kunskaper.

Det var de 10 första på listan. Alla mycket kunniga och lämpliga företrädare för SD och svenska folket. Mikael Jansson har jag känt sedan lång tid och han har alltid imponerat med sitt kunnande och sitt lugna sätt som får folk att verkligen ställa upp för partiet, har även en stor del av internationella kontakter efter hans tid som partiledare. Jansson var den som fick ordning på partiet redan 1995 och har gjort ett otroligt bra jobb för SD.
Kent Ekeroth har verkligen imponerat på mig speciellt efter att jag lärde känna Kent under Norrlandsturnen.

En person som inte fanns med på 10 i topp listan är Louise Erixon men ändå förtjänar ett omnämnande som kunnig och en stark kvinna som jag tror kan gå långt inom politiken.
Alla företrädare är kunniga och duktiga men om jag ska plocka ut 2 som är mina favoriter så blir det Mikael Jansson och Kent Ekeroth vilka jag tror kunde göra ett utmärkt arbete i EU. Tyvärr kan vi inte få in alla på listan så dessa 2 blir mina favoriter sedan blir det spännande att se hur resultatet i valet blir.

5 komente:

Anonim tha...

Har ni inga kandidater med från Värmland?

Göran olsson tha...

Jodå men jag valde att bara ta med de 10 första namnen på listan.

I Värmland har vi Erik Johansson vilken jag inte känner personligen och kan inte utala mig om däremot känner jag Per-Olov Olsén väldigt väl. Han gör ett väldigt bra jobb i Torsbys fullmäktige och även i kommunföreningen SD Torsby. Sitter även med riks. Eftersom Forshaga och Torsby är de enda kommunföreningarna i Värmland har vi ett gott samarbete. Själv hade jag kanske sett Per-Olov högre upp på listan än nu. SD Forshaga nominerade även Annelie Oscarsson Forshaga och Elisabeth Shäffer K-D men de fick ingen plats på listan.

Anonim tha...

Erik T johansson från Karlstad vilket skämt. Nej nu röstar jag på Alf Svensson (KD)

Bengt tha...

Mikael Jansson är en stabil och trygg person som förhoppningsvis får många röster i EU-valet.

Anonim tha...

lasa hela bloggen, ganska bra