e martë, 27 janar 2009

Till vilken nytta?

Enligt Aftonbladet så har "aktivisten Johan Lindman" föreläst för hela 30 personer i utkanten av Malmö och vidare läst Sds alla motioner sedan 1991 som han sedan lagt upp på en hemsida.
Och? frågar man sig då varför detta togs upp av aftonbladets Petter Larsson och fick bli en snurrig artikel på kultursidan.
Att denne aktivist föreläst för några personer kan väl knappast vara skälet?
Eller är det för samme aktivist varit duktig och gjort ett tidsödande jobb med att läsa alla Sds motioner som lagts i kommunerna sedan 1991?
Eller kanske för att aktivisten varit duktig och gjort en hemsida?
Inte vet jag men Aftonbladets ´skjutjärnsjournalist Petter Larsson anser tydligen det.

Att de flesta partier har motionsbanker och ofta lägger samma motioner i flera kommuner tycks denne aktivist ha helt glömt bort, även skjutjärnsjournalisten verkar väldigt dåligt påläst på kommunpolitik. Så detta gigantiska arbete verkar tämligen meningslöst.

I artikeln blandas det friskt ihop av Sds motioner, ena stunden förfasas det över att Sd faktiskt lägger lokala motioner såsom cykelbanor mm sedan att man påtalar invandringen kostnader etc. Om man har den minsta insikt i kommunpolitik inser man att alla partier driver både lokala frågor såsom cykelställ mm men även driver mera rikstäckande frågor.

När man sedan försöker komma ut på denna informativa hemsida är det totalt omöjligt.

Så sammanfattningsvis förstår jag inte hänsikten med detta som Petter Larsson själv skriver herkulesjobb. Själv ser jag det nog mera som slöseri med tid.

Så att det kommer "Snart i din kommun" ser jag som lite troligt.


6 komente:

Anonim tha...

Det verkar som killen lagt ned en massa jobb i onödan.

Anonim tha...

Hej. Jag har läst artiklar av Petter Larsson förut. Därav kan jag konstatera att det inte är särskilt svårt att bli skribent på den tidningen.

Göran olsson tha...

Jo visst. Han är tydligtvis en i raden av de demokratifientliga som hålls under armarna av pk-maffian.

Väldigt lätt att göra karriär, först frotterar man sig med bluffsekten expo och ägnar sig åt vänsterextremism sedan har de sin karriär säkrad. Har man sedan några kontakter från 68 vänstern kan de fortsätta som elitpolitiker med livslång försörjning av våra skattemedel.

Anonim tha...

Man undrar vad du driver för frågor i kommunen? Svaret får jag nog i Aftonbladet.

Göran olsson tha...

Du kan se vilka frågor vi driver i Forshaga på Sd Forshagas hemsida.
I Aftonbladet får du nog inga svar.

Josef Boberg tha...

Tja... - det är som det är med demokratin i mitt kära fosterland Sverige, tyvärr tyvärr...

...”Vilka är det idag som faktiskt begår de värsta brotten mot mänskligheten, med mest lidande, svält och död som resultat :?: Jo, regeringar i olika länder. Inte terrorister och vanliga kriminella. Så vi har faktiskt större anledning att frukta regeringar än terrorister och kriminella.” - slut citat härifrån.

Måhända åt hållet tänkvärt, kanske... :idea: