e premte, 17 tetor 2008

(S)tollpartiet

Det verkar inte finnas någon gräns på tokigheterna inom Socialdemokraterna. Senaste stolligheten presenterar Reza Javid Socialdemokrat i Örebro (killen som ville döda alla Sverigedemokrater fast han påstod senare att han blivit missförstådd). Här är ett citat från hans senaste blogginlägg:

Framtill 1995 hade partiet nazistisk uniform på sig och än idag är väldigt många verksamma både i SD och andra rasistiska organisationer med nazistiska förtecken, eller så finns det många som skänker pengar till det uttalade nynazistiska "svenska motståndsrörelsen". Slut citat.
Killen påstår på fullt allvar att partiet Sverigedemokraterna gick omkring i nazistisk uniform fram till 1995!!!

Då undrar man ju givetvis hur ett parti överhuvudtaget kan ha en uniform på sig?

Skulle han åsyfta på medlemmarna så finns det ju en mängd faktorer som motbevisar hans närmast bisarra tankegång. så många nazistiska uniformer har jag svårt att tro att det finns i Sverige. Om en stor grupp gick omkring i nazistiska uniformer när man handlade,tankade bilen, gjorde bankärenden,åkte buss eller tåg, arbetade mm, borde väl polis reagerat. Alltså helt orimligt eller menar han att de likt Stålmannen bytte om i telefonkiosker för att sedan utföra sina nazistiska illdåd eller vad menar karln?

Nu kanske denna sosseföreträdare har lite problem med svenska språket vad vet jag. Men eftersom det han påstår är såpass allvarligt så tycker jag inte man kan ursäkta sig med det. Visst är det mänskligt att stava fel eller att det kan bli lite tokigt när man skriver på en blogg. Men detta och de tidigare uttalanden han gjort visar på en fruktansvärt odemokratisk människosyn.

Denne sosse är ju bara en i raden av sossar som beter sig minst sagt underligt åt. En annan kvinnlig företrädare som dessutom sitter i riksdagen ägnar sig åt att trakassera hederliga företagare. Listan på stolliga företrädare är lång och verkar bara bli längre och längre. Dags för ett namnbyte??

Nuk ka komente: