e enjte, 12 qershor 2008

Politiker eller teaterapor?

Läste i Helsingborgs Dagblad http://hd.se/helsingborg/2008/06/12/hetsk-flyktingdebatt/ om debatten i senaste fullmäktige i Helsingborg.
Sverigedemokraterna lade fram sin budget och den innehöll bland annat ett besparingsförslag på 1 miljon. Besparingen gällde olika frikostiga bidrag till intergrationsprojekt som oftast är ett svepskäl för föreningar att få ut pengar ifrån kommunen.

Hur reagerar då de andra politikerna speciellt i detta fallet folkpartister?

Jo med en föreställning likvärdig vilken b-skådis som helst. Deras upprördhet och inblandning av totalt icke relelevanta saker drar ett löjets skimmer över dessa amatörskådespelare som bara måste upp i talarstolen för att där dra sin välregisserade föreställning med inblandning av krokodiltårar och djupa suckar.
Har själv upplevt liknande föreställningar i Forshagas fullmäktige.
Förvisso ett visst underhållningsvärde men man borde ändå för seriösitetens skull kräva ett professionellt uppträdande av våra folkvalda

Vi ser detta fenomen på fler och fler ställen. Kanske dessa politiker borde byta inriktning och söka till dramaten stället.

2 komente:

Anonim tha...

Man blir egentligen inte förvånad över Folkpartisternas uppträdande. Bengt Westerberg visade liknande talanger när han reste sig ur soffan efter valet -91. Man glömmer ofta bort att det var Fp som öppnade dörren för multikultilobbyism och det samhälle vi har idag.

Göran olsson tha...

Jo det stämmer. Sossarna var faktiskt mera restrektiva först men sedan svängde de också inför den politiska korrektheten.
Högerblock=liberalism Vänsterblock=Socialism
Bägge leder till människokränkningar och rovdrift på folk.

Ingetdera av alternativen är Sverigevänligt eller arbetarvänligt.
Endast Sd har en arbetar och sverigevänlig politik.