e shtunë, 19 janar 2008

Finns det hjärterum finns det sjärterum

På socialdemokraten Cristina Meltin Westerlunds blogg står det att hennes man blev uppringd inatt kl 01.45 av en manlig flykting med familj på fru och 4 barn som uppgav att de ville bo hos dem. Hennes man förklarade då att den socialdemokratiska frun låg och sov och att de bor i lägenhet så därför kan de inte ha några boende hos dem. Som skäl till sin förfrågan uppgav flyktingen att det står på frun Meltin Westerlunds blogg att Sverige ska ta emot flera flyktingar.

Christana Meltin Westerlund är inte helt övertygad att den bostadsbehövande verkligen var flykting, för så kan de väl ändå inte bete sig utbrister hon upprört.

Men så kommer hon fram till det geniala svaret att det är Sverigedemokrater som uppmanar flyktingar att söka lägenhetsasyl hos fru Meltin Westerlund för att kunna visa hur felaktigt det är att ta emot flyktingar.

Denna damen uppvisar häpnadsväckande logiska kullerbyttor i sitt resonemang. Men inte nog med det hon trampar glatt vidare i sina vilda antaganden, nu är det plöstligt citat: Och om inte nuvarande regering såg till att sko sig själva och sina nära och kära med minskad skatt, höga jobbavdrag (de blir ju bara höga för dem som har hög inkomst), slopad förmögenhetsskatt, ”slopad villaskatt”, mm, mm så skulle vi har råd med att ge flyktingar och andra svaga grupper en människovärdig tillvaro i vårt land. Definitivt skulle flyktingarna inte behöva söka bostad själva mitt i natten!: slut citat.
Så nästa steg i hennes tankekedja är att Alliansen har slösat bort alla Sveriges pengar på sig själva. Hon glömmer helt bort att föregående regering också slösade bort skattebetalnas pengar i många år.

Ja mycket ska man höra innan örona faller av.
Bloggen vill också uppmana flyktingar såsom svenskar som ska till Härnösand att ringa hotell eller liknande inrättningar och som sagt inte ringa till Cristina Meltin Westerlund om ni behöver härbärge för hos familjen Meltin Westerlund är det fullbokat.

Nuk ka komente: