e martë, 25 maj 2010

Politisk obunden numera

Igår blev det officiellt känt i bland annat NWT att hela styrelsen i SD Forshaga hoppar av partiet och blir politiskt obundna. Jag har suttit som ordförande i SD Forshaga sedan bildandet av kommunföreningen 2005.Det var ett tungt beslut för oss alla eftersom vi inte har något otalt med partiet eller SDs politik. Jag är glad att fått chansen att bli känd med alla fina underbara människor runt om i landet som jobbar hårt för partiet och vårat land.Den gästvänlighet och värme som mött mig när jag träffat personer inom partiet från söder ända upp till norr i Sverige och från partiledning till enskild medlem gör mig stolt över att fått vara med dessa 8 åren. Så jag vill önska partiet all lycka och framgång inför valet.

Jag vill åter understryka att vårat beslut enbart beror på Värmlands nuvarande distriktsordförande agerande. Vi kan inte acceptera pajaskonster och total brist för en realistisk Sverigedemokratisk politik i Värmland.

Göran Olsson

8 komente:

Anonim tha...

Mycket tråkigt att se Sverigedemokraterna Värmland falla i spillror..Sd som verkligen var på frammarsch i länet.Hur reagerar Sd:s ledning på vad som händer?

Hoppas ni kommer tillbaka!

Anonim tha...

Ett Stort Grattis . Många kommer följa Er nu . Det var tufft och bestämt , precis vad som behövdes .
Vi kommer även att som bara medlemmar att följa Er exempel .

Kjell Rundgren
Ann Marie Rundgren

Anonim tha...

A man's got to do, what a man's got to do...

Politik är visserligen roligt, men inte till vilket pris som helst, som tex "priset" att ledas i fält av en grötmyndig malaj. Det går bara inte i längden.

Grattis till ett bra beslut.
/PL

Anonim tha...

Hittade nedan länk:

Välkommen till Runar Filpers
sida » Det är skillnad på folk och folk.
Kjell Thalin. januari 1st, 2010 i 17:43 | #1. Svara | Citera. Runar jag hoppas få se dig som en av SD:s kandidater till riksdagen.

Anonim tha...

Ingen är större än partiet.

Patrik, Ängelholm tha...

Svårt för en utomstående att förstå exakt vad som ligger bakom, men tråkigt förstås att ni hoppar av.

Man undrar dels vad Filper gjort som ev. bidragit till SD Forshagas avhopp, men även varför man som kommunförening väljer att hoppa av såhär före valet om man nu inte tycker det är egentligt fel på partiet i sig, utan bara på distriktsavdelningen. Kan man inte leva med en "kass" (om man upplever det så) distriktsledning för att vara med att rädda Sverige i valet?

Men "no hard feelings"... ni får lycka till med allt ni företar er. En förhoppning står till att ni trots detta kommer fortsätta uppmana Forshagabor och andra värmlänningar att rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet.

Göran olsson tha...

Hej Patrik. Ska gärna ge dig hela storyn så att säga vid något tillfälle framöver. Men arbetssituationen blev totalt ohållbar här i distriktet med krav på lojalitetsförklaringar emot distriktsordföranden och krav på att vara anträffbara dygnet runt samt alla pajasuttalanden från ordföranden mm.
Tyvärr skadar sådana personer partiet som sätter sig själva och sitt eget maktbegär över partiets väl. Att hela tiden framhäva sig och att sätta sig främst på alla listor för att få en försörjning anser inte vi vara solidariskt emot Sverige och partiet.
Vi har som sagt inget agg emot partiet och kommer givetvis att uppmana alla vi kan att rösta på SD i riksvalet.

Så jag håller tummarna för SD i riksdagen 2010.

Mvh Göran

Anonim tha...

Som varande annan avhoppare pga Filper kan man konstatera att Göran som vanligt uttrycker sig allt för vänligt.