e mërkurë, 16 korrik 2008

Förakt för demokratin

Värmlands Folkblads ledarskribent vidhåller hårdnackat sin odemokratiska och föraktfulla åsikt gentemot väljarna i en replik till min och Yngves debattartikel i dagens VF http://www.vf.se/Asikter/Debatt/5008/Juli/Vecka-29/Forakt-for-demokratin.aspx

Herr Sajadi förnekar först att han uppmanat till våld emot Sverigedemokraterna men sedan säger han att det inte är tillräckligt med debatter och demokratiska metoder.
Han vill att man ingriper emot sverigedemokraterna med exempelvis motdemonstarationer.

Motdemonstrationer har vi alltför ofta sett vad de leder till. Och oavsett om det inte förekommer fysiskt våld så är det lika illa att hindra demokratiska folkvalda politiker att hålla torgmöten genom visslingar blockader etc.

Han och hans gelikar använder med förkärlek ord som : Ingripa,utestänga,hindra.blockera,stoppa,mota,angripa,agera.

Det visar att herr Sajadi och co. inte ställer upp på demokratins grundtanke nämligen att låta väljare få ta fritt ställning till vad de vill rösta på själva.

6 komente:

Anonim tha...

Det är bra, Göran! Tillsammans är vi starka. Vi ska inte låta oss motarbetas av dessa antidemokratiska och semikommunistiska mörka krafter. Sverige förtjänar faktiskt en Sverigevänlig politik, och därför behövs Sverigedemokraterna.

Anonim tha...

Var glad över att det finns så dumma jornalister som Amir Sajadi. Han fattar inte att väljarna tar sympati för den mobbade lilla hunden.

Anonim tha...

VF är med sin knallröda ledarred en tragikomisk inrättning idag. Redaktören Francke är en ren skam för den en gång hederliga socialdemokratiska tidningen.

Om Sajadi:
http://www.kau.se/alumni/intervjusajadi.lasso

Googlar den här figuren och det haglar märkligheter.

På sin blogg kritiserar han de åtal för diskriminering som inleddes mot uppsala och karlstads universitet för deras "positiva" diskriminering vad gäller intagningspolicy. Universiteten förlorade.
http://www.sajadi.se/blog.html

Som ledarskribent kritiserar den här pajasen miljöpartiet, och stämplar det som onödigt. En intressant ståndpunkt från en SAP-tidning, vars parti är dömt att samarbeta med miljöpartiet vid en eventuell valseger.
http://www.vf.se/Asikter/Ledare/5005/Maj/Vecka-22/16460.aspx

Känner SAP till att den här strebern stödjer antipartilinjen om folkomröstning om lissabonfördraget? Kolla namnet ner till höger på den här sidan:
http://www.xn--folkomrstning-omb.nu/

och så vidare

SÄFFLEMANNEN

Göran olsson tha...

Det kommer säkert upp mera till ytan om denne demokratifientlige ledarskribent.

Det som är tragiskt är att sossarna har förändrats så mycket sedan Erlanders tid. De har blivit demokratins sol och vårare.

Anonim tha...

Märkligt att en sådan person som Sajadi flyr från Iran på grund av förtryck och när han väl får en fristad i Sverige utrycker han vidriga nazistiska åsikter. Han kanske passade bättre i mullornas Iran?

Anonim tha...

Hahah, kraschade min laptop när jag var på denna site förra gången jag var här. Och för de senaste 2 månaderna har jag letat efter denna blogg, så tacksam jag ligger det på nytt! : D