e mërkurë, 5 dhjetor 2007

Vi Sverigedemokrater kommer aldrig att lova att vi inte ska samarbeta med Socialdemokraterna!

(Artikel publicerad på bloggen den 5 december 2007) Socialdemokraterna är inte ett parti som alla andra. Det har sina rötter i den organiserade socialismen och även om de nu försöker presentera en polerad yta är de i första hand ett enfrågeparti som riktar udden mot svenskar med svensk bakgrund, deras barn och medmänniskor från Sverige. Socialdemokraterna bildades bland annat av personer med bakgrund i öppet socialistiska och kommunistiska rörelser
För mindre än 5 år sedan publicerade partiets propagandaavdelning en informationsvideo där nuvarande partiordföranden Mona Sahlin med höjd knuten näve ropar: Svenskar är töntiga och har ingen kultur Socialdemokraterna har idag hyfsat sitt budskap och vill inte kännas vid sin historia. Som faktiskt gick ut på att Sverige är ett homogent land och detta skulle vi vara stolta över,
För någon vecka sedan briserade nyheten att de borgerliga partierna i vissa kommuner samarbetar öppet och organiserat med socialdemokraterna. Moderaterna och Socialdemokraterna har gjort uppgörelser om bland annat skolan mm. Moderatledaren Fredrick Reinfeldt hävdade att samarbetet med socialdemokraterna är nödvändigt för att styra kommunerna. Men det räcker att gå till grannlandet Danmark för att se att detta inte är sant. I Danmark styr, sedan valet, en koalition bestående av Venstre, Dansk folkparti mfl för att hitta en tydlig statsledning som inte är beroende av något demokratifientligt parti.

Detta är en ironisk travesti på det löjliga kravet Mona Sahlin med flera ställer till moderaterna. Har inte sossarna fattat att muren har fallit och kommunismen slängts på soptippen. Inser de inte att åsiktsförtryck och utpressning inte är värdigt i en demokrati.
Detta tycks de flesta sossar glömt fastän bara för några decennier stod Socialdemokratin upp för den vanliga människan och Sverige men efter början på sjuttiotalet förändrades socialdemokratin till något otäckt. Sedan har deras människosyn förändras till det värre och föraktet för demokratin växt. De har utvecklats till ett demokratifientligt parti.
Så vi Sverigedemokrater lovar att samarbeta med vilket som helst av regeringspartierna så länge svenska folket tjänar på det. Vi inom Sverigedemokraterna ser till den svenske medborgaren bästa i motsats till Socialdemokraterna som tydligen har väldigt svårt med att acceptera andras åsikter. Obs detta är ironi. Originalet stod i Aftonbladet. Länk;
http://www.aftonbladet.se/debatt/article1399489.ab

2 komente:

Anonim tha...

Helt riktigt att kalla sossarna för demokratifientliga. Såg du att Martin Tunström (s) skrivit om detta inlägget på Fulebos hemsida?
Patetiska losers båda två.

Göran olsson tha...

Två små bittra män som inte det är värt att uppmärksamma. Troligtvis är de avundsjuka för att de inte fick vara med i SD. Skrattretande idioter.