e enjte, 11 shtator 2008

11 september

Idag är det 7 år sedan World Trade Center tragedin. Vi minns de män och kvinnor som dog för dessa fega vidriga terroristers terrordåd.

Tyvärr finns det de i Sverige som bryr sig mera om terroristernas rättigheter än de bryr sig om deras offer.

Dessa förrädare är inte ett dugg bättre än terroristerna.

3 komente:

Anonim tha...

"Tyvärr finns det de i Sverige som bryr sig mera om terroristernas rättigheter än de bryr sig om deras offer".
Skulle vara väldigt intressant om du kunde utveckla det lite mer, inte bara slänga ur dig ett påstående.
Mvh Kell

Anonim tha...

asgarv ---- jag kommer ihåg den dagen ... de var ju fruktansvärd, många som dog på grund av deras politiker som de har själva röstat på, jag gick ute och tog en riktig sup med mina polare ... för minne av mine av över 1 000 000 palestinier och vi kan säga dagens afganer etc... !! jag undrar varför skriver du inte om dessa då .. är de bara att de är Muslimer och inte feta tjocka amerikaner??

Göran olsson tha...

Att det finns vissa individer som inte kan visa respekt vid sådana här tragedier visar ovanstående inlägg från anonymous.

En lten förvirrad klick som hatar USA har vi förrvisso alltid haft i Sverige men de flesta av oss vet att USA och dess allierade har räddat oss undan nazismen.kommunismen och nu kämpar de mot terrorismen och dess avskyvärda hantlangare och skurkstater som stöder terror.

USAs tappra män och kvinnor har offrat sina liv på frihetens altare.
Även Israel som är mellanösterns enda demokrati har fått utstå fruktansvärda angrepp från terrorstater och deras hantlangare.

Så istället för att skymfa dessa länder borde vi istället sluta upp bakom dem och tillsammans krossa denna terror-religon och dess hantlangare.

Till Kell. Jag ska i ett senare inlägg gå in mer konkret på vad jag menar med att Sverige oftast tänker mera på terrorister/brottslingars rättigheter än på offren.